Osvoji pripremu za intervju – Uhvati talas za tvoj IT početak

Počela je velika Instagram nagradna igra „Uhvati talas za tvoj IT početak“ u kojoj polaznici SmartInIT kurseva mogu da osvoje kompletnu pripremu za svoj prvi intervju! Mi smo deo vašeg IT početka tokom nastave, ali ne samo tada, već i kada krenete u potragu za prvim poslom.

Znamo da je učenje programiranja bilo zahtevno, da ste uložili veliki trud da što bolje savladate lekcije, ali znamo i da je pronalaženje prvog posla još izazovnije. Zato želimo da u tome učestvujemo i zajedno vas pripremimo za što uspešniji intervju sa budućim poslodavcima. Neke od saveta već smo podelili sa vama podelili u našim blogovima 10 najčešćih pitanja na intervjuu za posao i Kako unaprediti LinkedIn profil , a sada vam dajemo šansu da osvojite individualnu pripremu za intervju.

Ko sve može da učestvuje?

U našoj Instagram nagradnoj igri mogu učestvovati svi polaznici SmartInIT škole programiranja. Potrebno je da:

– napravite kreativnu fotografiju sa SmartInIT nastave ili sa SmartInIT motivima i objavite je na svom Instagram profilu,
– uz objavu postavite hashtag #mojITpocetak i #smartinit i tagujete naš Instagram profil,
– objavu postavite na svoj Story i tagujete naš profil,
– sakupite što više lajkova.

Osoba koju nagrađujemo mora biti polaznik nekog od naših kurseva i podešavanja profila moraju biti „public“ kako bi nam objava bila vidljiva. Svakog meseca nagrađivaćemo jednog polaznika čija obajva bude imala najviše lajkova.

Šta je nagrada?

Pomoći ćemo ti u izradi tvog CV-a prema potrebama i standardima većine IT kompanija. Pored toga uradićemo i jednu simulaciju intervjua na kojoj ćemo ti pokazati kako to obično izgleda i šta možeš da očekuješ. Tako ćemo obuhvatiti dva važna koraka koja su deo pripreme za razgovor, koji ti mogu pomoći da ostaviš bolji utisak.

Budite kreativni i podelite to sa pratiocima! Igra počinje 2. novembra 2022. Izaberi SmartInIT i uhvati talas za tvoj IT početak!

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux