Naš kurs testiranja je sada postao još bolji

Da li ste znali da je QA tester drugo po redu najsretnije zanimanje na svetu? Ako je verovati sajtu Career Bliss…Nakon analiziranja stotine hiljada svedočenja pripadnika različitih zanimanja, ovaj sajt je odlučio da stavi zanimanje QA testera na mesto broj dva liste najsretnijih zanimanja na svetu. Dovoljan razlog da se odlučite upravo za ovo zanimanje….i za SmartInIT akademiju kad smo već kod toga.

U skladu sa svetskim trendovima, SmartInIT akademija startuje u martu sa novim unapređenim kursevima testiranja softvera. Ukoliko želite da se obučavate za kvalitetno obavljanje posla testera kao jednog od trenutno najpopularnijih i najtraženijih zanimanja u IT industriji, imate priliku to da učinite u okviru SmartInIT akademije na kursevima Manuelnog i Automatskog testiranja.

Sve detalje o kursevima testiranja softvera možete dobiti na našem sajtu ili pozivom na broj našeg telefona 066 422 022, a ukratko o osnovnim postavkama kurseva pročitajte u nastavku.

Manuelno testiranje softvera

Ovaj kurs možete upisati već u aprilu i pohađati ga u terminima ponedeljkom, sredom i petkom od 17:00 do 18:30 časova. Kurs je kreiran tako da ga mogu pratiti i početnici i predstavlja prvi korak na putu sticanja znanja koje vam je potrebno da biste obavljali posao QA softver testera. Predavanja su usmerena na opšte koncepte i pojmove iz oblasti testiranja softvera i u velikoj meri se fokusiraju na praktičnu primenu znanja iz ove oblasti.

prijavi se

Više informacija i prijave na stranici kursa.

Automatsko testiranje softvera

Kurs Automatsko testiranje softvera startuje odmah po završetku kursa Manuelno testiranje softvera i na njemu će više pažnje biti posvećeno sticanju teorijskog i praktičnog znanja iz oblasti automatskog testiranja Web ili Desktop aplikacija. Kurs mogu pratiti i početnici u ovoj oblasti ali i oni koji imaju predznanje iz testiranja, kao na primer polaznici koji su završili kurs Manuelno testiranje softvera pri SmartInIT akademiji.

prijavi se

Više informacija i prijave na stranici kursa.

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux