Junski kursevi: Upis je u toku

U junu počinju čak 3 nove grupe SmartInIT kurseva programiranja i testiranja softvera. Upis je u toku a mesta su ograničena. Iskoristi sjajne popuste i na vreme rezerviši svoje mesto.

U ovom tekstu saznaj osnovne informacije i odgovore na najčešća pitanja koja dobijamo. Ukoliko i dalje imaš pitanja, slobodno nas pozovi na 066 422 022 ili zakaži besplatne konsultacije.

Osnove programiranja

● Datum početka: 21.06.2021
● Termini predavanja: ponedeljak i sreda od 17.00h do 18.30h
prijavi se

Naš kurs Osnove programiranja je jedan od najpopularnijih kurseva programiranja i to sa opravdanim razlogom. Ovo je prvi korak u razvoju IT karijere svakog početnika. Cilj ovog kursa je da početnicima olakša proces učenja jer je za razvijanje naprednijih veština kakve se danas traže najvažnije naučiti osnove. Dobro poznavanje osnovnih koncepata ključno je za kasnije implementiranje teorijskog znanja u praktičnu primenu. Zato je važno put programiranja započeti baš sa Osnovama programiranja. U toku 10 nedelja obuke učimo naše polaznike da baš kao i pravi programeri, razmišljaju algoritamski i da kroz teoriju, praktične primere i zadatke rešavaju programerske probleme. Već tokom kursa polaznici uče kako da naprave funkcionalne programe koji bi im mogli koristiti u svakodnevnom životu.

Za ovaj kurs ti nije potrebno predznanje a znanje koje ćeš steći je odlična podloga za dalje usavršavanje. Najboljeg polaznika nagrađujemo besplatnim kursom Naprednog programiranja.

Napredno programiranje

● Datum početka: 29.06.2021.
● Termini predavanja: utorak i četvrtak od 17.00h do 18.30h
prijavi se

SmartInIT kurs naprednog programiranja namenjen je osobama koje su se već susretale sa programiranjem, poznaju osnove programiranja i koje žele da napreduju učeći objektno orijentisano programiranje.

Kurs Napredno programiranje uvodi polaznike u svet objektno orijentisanog načina razmišljanja. Kao rezultat razumevanja objektno orijentisanih principa, polaznici ovladavaju veštinama ignorisanja irelevantnih detalja u kompleksnom okruženju, što omogućava izolovanje jednostavnog, apstraktnog modela realnog sveta i razvijanje konkretnih softverskih rešenja koja se mogu iskoristiti u svakodnevnom životu. Tokom kursa, sposobnost rešavanja različitih programerskih problema probuđuje dalju radoznalost kod polaznika i otkriva im nove tajne koje pruža objektno orijentisan način razmišljanja. Tokom celog kursa implementiraće se različite vrste desktop aplikacija, desktop igrica, kao i neka rešenja sa kompleksnijom arhitekturom.

Najboljeg polaznika nagrađujemo besplatnim kursom Web programiranja.

Više informacija i prijave na stranici kursa.

Automatsko testiranje softvera

● POPUNJENO
● Naredni slobodan termin: 14.09.2021.
prijavi se

Kurs Automatsko testiranje softvera je namenjen polaznicima koji žele da steknu teorijska i praktična znanja iz oblasti automatskog testiranja Web ili Desktop aplikacija. Kurs je koncipiran tako da ga mogu pratiti kako početnici u oblasti testiranja softvera, tako i oni koji već imaju predznanje iz ove oblasti, kao na primer polaznici koji su završili naš kurs Manuelno testiranje softvera.

Popuni formu za prijavu na stranici kursa.

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux