Aprilski kursevi: upis je u toku

U aprilu počinju čak 3 nove grupe SmartInIT kurseva programiranja i testiranja softvera. Upis je u toku a mesta su ograničena. Iskoristi sjajne popuste i na vreme rezerviši svoje mesto.

U ovom tekstu saznaj osnovne informacije i odgovore na najčešća pitanja koja dobijamo. Ukoliko i dalje imaš pitanja, slobodno nas pozovi na 066 422 022 ili zakaži besplatne konsultacije.

Osnove programiranja

● Datum početka: 05.04.2021
● Termini predavanja: ponedeljak i sreda od 18.45h do 20.15h
prijavi se

Naš kurs Osnove programiranja je jedan od najpopularnijih kurseva programiranja i to sa opravdanim razlogom. Ovo je prvi korak u razvoju IT karijere svakog početnika.

Za ovaj kurs ti nije potrebno predznanje a znanje koje ćeš steći je odlična podloga za dalje usavršavanje. Najboljeg polaznika nagrađujemo besplatnim narednim kursom.

Manuelno testiranje softvera

● Datum početka: 12.04.2021
● Termini predavanja: ponedeljak, sreda i petak od 17.00h do 18.30h
prijavi se

Jedno od najpopularnijih zanimanja kada je u pitanju IT prekvalifikacija jeste QA softver tester. Ovaj kurs je prilagođen potpunim početnicima i odličan je prvi korak ukoliko želiš da započneš karijeru kao softver tester. Na ovom kursu fokusiramo se na opšte koncepte i pojmove iz oblasti testiranja softvera, kao i praktičnu primenu manuelnog testiranja softvera – pisanje test case-ova i acceptance criteria, testiranje aplikacija, kreiranje bug report-a, itd. Ukoliko ti nije jasno šta znače ovi pojmovi ne brini. Na našem kursu ćeš naučiti i steći ćeš ne samo teoretsko znanje, već i praktičnu primenu.

Više informacija i prijave na stranici kursa.

Web programiranje – Frontend

● Datum početka: 27.04.2021
● Termini predavanja: utorak i četvrtak od 20.30h do 22.00h
prijavi se

Naš kurs frontend web programiranja je napredni kurs na kom ćeš kroz 15 nedelja koliko kurs traje savladati potrebne veštine koje su neophodne ukoliko želiš posao frontend programera: HTML, CSS, JavaScript, Angular, AJAX, HTTP, Git, itd.

Tokom kursa ćeš uz našeg mentora raditi na izradi svojih prvih projekata koji će ti biti od velike koristi u portfoliju kada budeš aplicirao za svoj prvi posao u IT-u.

Najbolje polaznike sa ovog kursa pozivamo na praksu na kojoj svi imaju realne šanse za zaposlenje.

Popuni formu za prijavu na stranici kursa

 

 

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux