3 razloga zašto je izbor IT zanimanja pametna odluka

Birate profesiju… I sada vam se nameću brojna pitanja. Da li je to ono što volim da radim? Da li je to ono što bih želeo/želela da radim do kraja života? Pa onda one “životne” dileme. Da li ću moći da nadjem posao? Vidiš kako je korona učinila da neke industrije potonu…. Da li ću moći da živim od toga? Mi u SmartInIT-u, pored toga što ćemo vas obučiti za konkretno zanimanje ukoliko se odlučite za programiranje kao vaš životni poziv, možemo da pomognemo i u donošenju ove životne odluke. Evo 3 razloga zašto je izbor IT zanimanja pametna odluka.

Velika mogućnost zaposlenja

Rast potražnje za zanimanjima koja pripadaju IT svetu prosto fascinira svojim brojkama. Sudeći po tome kakva je trenutna potražnja za različitim zanimanjima na svetskom tržištu rada, sa profesijama u IT industriji u skorije vreme neće biti problema u tom smislu. Osim toga, IT stručnjaci nisu potrebni samo poslodavcima kojima su informacione tehnologije osnovno polje delovanja, već i kompanijama iz drugih industrija. U savremenom svetu skoro pa da i ne postoji kompanija kojoj nije potrebna bar jedna IT usluga. Ukratko rečeno, posla ima i biće ga.

izbor it zanimanja
izbor IT zanimanja

Dobro plaćeno IT zanimanje

Drugi razlog da izaberete baš IT profesiju je da su ova zanimanja trenutno jedna od najplaćenijih na svetu. Još ako ste te sreće da vas ova oblast privlači i zanima, karijera u IT industriji Vam može osigurati vrlo prosperitetnu budućnost.

Inovativan i kreativan posao

Treći razlog, nikako zanemarljiv, a nekima verovatno i najbitniji je da postoji i onaj momenat zadovoljstva koje ova zanimanja pružaju, a koji se pre svega odnosi na činjenicu da radiš posao kojim po malo menjaš svet, unapređuješ ljudske živote nudeći korisna rešenja za svakodnevne probleme, radiš posao koji daje puno prostora za inovaciju i kreativnost.
Drugim rečima, ovaj posao ispunjava.

Kako dalje u izboru IT zanimanja?
kursevi programiranja
kursevi programiranja

I tako, napravili ste prvi korak ka izboru IT zanimanja. Doneli ste odluku da želite da radite u IT sektoru. Naoružali ste se čeličnom voljom da istrajete u svojoj nameri, željom za učenjem i usavršavanjem. Tu na scenu stupa SmartInIT akademija koja vam može biti od velike pomoći. SmartInIT Akademija pruža kurseve koji pokrivaju programiranje od njegovih osnova do najviših nivoa. Bilo da želite da se usavršavate u ovoj oblasti ili jednostavno imate potrebu da naučite osnove koje će vam pomoći u vašem daljem radu u IT industriji, sticanje predznanja iz programiranja je svakako dobra ideja.

Najpre možete da preuzmete silabuse kurseva na našem sajtu i upoznate se sa materijalom koji ćemo zajedno prelaziti. Ukoliko ste početnik u ovoj oblasti, najbolje bi bilo da počnete sa osnovama programiranja. Ukoliko već imate neko predznanje, možete da pogledate neke od naprednijih kurseva, a u zavisnosti od toga kojim putem želite dalje da idete, da li da se usavršavate u pisanju programa ili njihovom testiranju, mi vam nudimo različite kurseve, sa jedne strane kurseve naprednog, Frontend i Backend programiranja, a sa druge strane kurseve manuelnog i automatskog testiranja.

SmartInIT je tu da vas podrži u vašoj odluci. 

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux