Da li je kasno da počnem sa programiranjem?

Koliko puta ste pomislili da je vreme da promenite nešto u svom životu?
Koliko puta ste poželeli drugačiji posao koji će Vam omogućiti više novca i fleksibilno radno vreme? Da li priželjkujete posao koji možete raditi od kuće?

Sama odluka da nešto promenite je najvažniji korak. Na tom putu ćete se susretati sa izazovima…
Da li sam zakasnio/la? Da li sam previše star/a? Da li smem da se upustim u nešto novo što do sada nisam radio/la? Ko će mene sada da zaposli?

Odgovor na takva pitanja je… NE!! Niste zakasnili, niste stari i ima posla za Vas. IT industrija Vam nudi promenu kakvu priželjkujete.

Ako mislite da je IT profesija rezervisana isključivo za mlade genijalce, matematičare ili posebno nadarene osobe grešite. Učenje programskog jezika se ne razlikuje mnogo od učenja nemačkog, engleskog ili italijanskog jezika.Svako može da nauči strani jezik.. Zašto ne bi mogao da nauči da piše kod u programskom jeziku.

Sticanje novih veština, a naročito onih veština vezanih za nove tehnologije će Vam osigurati prednost u daljoj potrazi za poslom. Učenje kodiranja ne podrazumeva nužno dugotrajne obuke. Uz kvalitetan program, iskusnog mentora i spremnost na rad za relativno kratak period možete dostići cilj.

Imate prethodno iskustvo?

Bez obzira na to kojom ste se profesijom bavili stekli ste veštine iz istog. Možda imate specifično znanje iz oblasti prava, obrazovanja, prodaje, nekretnina… To su dobre vesti! Za svaku industriju se gradi neki tehnološki proizvod. Kompanije vole da vide da možete da rešite stvarni problem.

Naši predavači, mahom profesori i asistenti sa FTN-a su prilagodili kurseve potpunim početnicima, ali i ljudima koji već imaju neko predznanje i žele da se usavrše.
Mentori na akademiji SmartInIT su inženjeri koji imaju višegodišnje iskustvo u radu na različitim projektima i spremni su da svoje znanje podele sa Vama.

 

 

Uz sve to, za najbolje kandidate postoji mogućnost prakse i zaposlenja u novosadskoj kompaniji PanonIT. Tu priliku NE SMETE da propustite!

Saveti za učenje programiranja:

Upišite kurs
Izdvojite vreme za učenje
Radite sa svojim mentorom i postavljajte mu pitanja
Povežite se sa drugim početnicima
Ne upoređujte se sa drugima

Bitno je da to dovoljno želite i da ste spremni da se posvetite učenju, godine nisu presudne. Upornost će se isplatiti i rezultati će neminovno doći.

Vaša šansa da uzmete život u svoje ruke!

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux