021 422 022
066 422 022
office@smartinit.net

Često postavljana pitanja

Šta je SmartInIT?

SmartInIT škola je škola programiranja u Novom Sadu koja je nastala kao rezultat desetogodišnjeg iskustva u obuci kandidata u novosadskoj IT kompaniji PanonIT. Pored toga, kurseve SmartInIT škole su kreirali inženjeri iz prakse i profesori sa tehničkih fakulteta koji više decenijama obučavaju polaznike u raznim oblastima informacionih tehnologija.
Zahvaljujući iskusnim predavačima, ljudima sa akademija i dobro koncipiranom programu, veliki broj polaznika od preko 90% se zaposlio nakon završenog kursa.

Kako da se prijavim za kurs?

Za bilo koji kurs se možeš prijaviti popunjavanjem prijavne forme koja se nalazi na ovom linku. Takođe, prijaviti se možeš i lično u našim prostorijama svaki radni dan od 8:30 do 16:00.

Kojim danima se održavaju časovi?

Većina predavanja se održava radnim danima u večernjim terminima (posle 17h). Takođe, u toku godine organizujemo i nekoliko gurpa u subotnjem terminu, kao i u prepodnevnom terminu u toku radne nedelje. Svaki novu grupu formiramo po novim danima i datumima. Najbolje je da informacije o tome pogledaš na stranici kursa koji želiš da upišeš ili nas kontaktiraj putem mejla ili telefona.

Gde se održavaju časovi?

Časovi se održavaju u visokoopremljenim prostorijama SmartInIT škole programiranja u Ulici Laze Nančića 7 u Novom Sadu. Adresu na mapi pogledaj ovde.

Da li postoje kursevi koji se održavaju vikendom?

U zavisnosti od interesovanja polaznika organizujemo i kurseve koji se održavaju vikendom, za one koji ne mogu da stignu u toku radne nedelje. Najbolje je da pogledaš listu kurseva i sagledaš da li je neki od tih kurseva aktivan. Ukoliko želiš, možeš i da nas kontaktiraš i raspitaš se.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Nudimo mogućnost plaćanja na dve rate za naše polaznike. Nakon što se prijaviš, potrebno je da u roku od 3 radna dana od prijave uplatiš prvu ratu, kako bi tvoje mesto bilo rezervisano. Drugu ratu treba da uplatiš do početka kursa. Onima koji ceo iznos uplate odjednom nudimo 5% popusta.

Na koje načine mogu da platim?

Plaćanje možeš da izvršiš putem uplatnice ili lično u našoj školi programiranja u Laze Nančića 7. Kada se prijaviš na imejl će ti stići podaci o plaćanju.

Da li dobijam sertifikat nakon kurseva?

Svi polaznici kursa koji završe i odslušaju kurs dobijaju sertifikat. Oni koji polože završni test (osvoje više od 50% na završnom testu) dobijaju Sertifikat o uspešno završenom kursu i stečenom znanju, dok oni koji ne polože završni test dobijaju Sertifikat o odslušanom kursu. Izgled sertifikata možeš da pogledaš ovde

Šta ako ne znam ništa o programiranju?

Ne brini. Mislili smo na ljude koji tek počinju. Najbolje ti je da prvo pogledaš kurs Osnove programiranja, on je za potpune početnike.

Šta ako padnem završni test?

Ako padneš završni test imaš dve opcije. Prva opcija je da dobiješ Sertifikat o završenom kursu, ali ne i Sertifikat o uspešno završenom kursu i stečenom znanju. Druga opcija je da još malo učiš i onda ponoviš završni test.

Gde da nađem instalaciju za Visual Studio?

Na ovom linku možeš da pronađeš instalaciju za Visual Studio. Instalacija je potpuno besplatna.

Da li mi sertifikat nešto znači?

Pri zapošljavanju je često vrlo važno odakle i na koji način je kandidat stekao znanje. Uz SmartInIT sertifikat imaš potvrdu da si savladao/la lekcije sa kursa. Taj sertifikat tvoj poslodavac može da proveri na ovom linku

Šta je potrebno da ponesem na predavanje?

Sva potrebna oprema koja je neophodna za praćenje predavanja je obezbeđena, što znači da na predavanje ne moraš da donosiš ništa. Naravno, ukoliko imaš naviku da “hvataš” beleške tokom predavanja (i na taj način kreiraš svoj izvor informacija koje ti olakšavaju savladavanje gradiva), možeš slobodno poneti pribor za pisanje.

Šta ako ne stignem da dođem na neko predavanje?

Ako propustiš neko predavanje ništa ne brini. Zahvaljujući našoj platformi za učenje,u bilo kom trenutku možeš da pristupiš materijalima i na taj način obezbediš kontinuitet u učenju. Naši predavači sve materijale, zadatke i primere  koji su rađeni tokom predavanja postavljaju upravo tu, tako da ništa ne može da ti promakne.

Kako izgledaju predavanja?

Predavanja su kreirana u skladu sa planom i programom kursa. Tokom predavanja se podjednako fokusiramo kako na teoriju tako i na prektične primere. Dakle, kada odslušaš kako nešto izgleda u teoriji, nakon toga ćeš imati priliku da to vidiš i u praksi. Lekcije prate i testovi zahvaljujući kojima možeš da pratiš svoj progres tokom trajanja kursa. Pored toga, kako bi se postogao što bolji rezultat, naši predavači zadaju različite vežbe i zadatke koje treba da rešiš samostalno kod kuće.

Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux