Počinje September 17, 2019 10 nedelja
250€

Osnovne informacije o kursu ● Cena: 250 evra ● Trajanje: 10 nedelja (40 časova) ● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs iz Naprednog programiranja! Kome je namenjen kurs Osnove programiranja? Kurs je namenjen svima koji žele da naprave prvi korak i uđu u svet programiranja. Prvenstveno, prilagođen je potpunim početnicima koji se prvi put susreću sa programiranjem, ali,…

Osnovne informacije o kursu

● Cena: 250 evra
● Trajanje: 10 nedelja (40 časova)

prijavi se

● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs iz Naprednog programiranja!

Kome je namenjen kurs Osnove programiranja?

Kurs je namenjen svima koji žele da naprave prvi korak i uđu u svet programiranja. Prvenstveno, prilagođen je potpunim početnicima koji se prvi put susreću sa programiranjem, ali, pored toga, ovaj kurs je pogodan i za:
– osobe koje su samostalno učile i imaju određena znanja iz programiranja i sada žele da utvrde stečeno znanje i popune eventualne „rupe“, ali i da steknu nova znanja i usavrše veštine
– osobe koje žele da naprave prvi korak u prekvalifikaciji ili dokvalifikaciji kako bi dobile željeni posao u IT-ju
– osobe koje žele da prošire svoje znanje i razviju veštine koje će im koristi u nekoj drugoj oblasti
– osobe koje jednostavno žele da razviju algoritamsko i logičko razmišljanje koje će im koristiti u svakodnevnom životu (prilikom rešavanja problema, donošenja odluka, planiranju…)

Ovo je uvodni kurs na kojem se stiče bazično znanje koje je neophodno za uspešno napredovanje i praćenje naprednih kurseva. Polaznici se upoznaju sa osnovnim konceptima u programiranju kroz C# programski jezik.

Zašto baš ovaj kurs?

Ovaj kurs programiranja je za početnike, a ako si početnik u nečemu, najvažnije je da naučiš osnove. Osnove ne treba shvatiti olako, jer dobro poznavanje osnova bilo koje veštine ili zanata je veoma značajno. Isto kao što kuća bez temelja može da se uruši, tako može i nečije znanje ukoliko ne zna osnove. Iz tog razloga, važno je da put programiranja počne baš na ovom kursu, kursu Osnove programiranja. Na ovom kursu učimo naše polaznike da razmišljaju algoritamski, baš kao što to rade pravi programeri. Uz teoriju, praktične primere i zadatke učimo ih da rešavaju programske probleme. Već tokom ovog kursa, polaznici uče kako da naprave funkcionalne programe koji bi im mogli koristiti u svakodnevnom životu. Ovaj kurs obezbeđuje neophodno znanje za nastavak učenja programiranja. Kada osoba nauči osnovne koncepte, lako će prelaziti sa jednog programskog jezika ili tehnologije na drugi.
Ovaj kurs prati C# programski jezik, jedan od najtraženijih programskih jezika u svetu.

U toku kursa, kroz razvoj C# konzolnih aplikacija, neke od tema sa kojima se polaznici upoznaju su:

  • Tipovi podataka
  • Upravljanje tokom programa
  • Osnovni algoritmi
  • Strukture podataka
  • Rad sa fajlovima
preuzmi silabus kursa

Koje predznanje ti je potrebno za ovaj kurs?

Ovo je kurs programiranja za početnike, te nikakvo predznanje nije neophodno. Dakle, nije potrebno znanje iz programiranja, samo želja za znanjem.

Predavači

Aleksandra Jeftić

UPOZNAJ ALEKSANDRU

Nemanja Tešić

UPOZNAJ NEMANJU

dr Velibor Pjevalica

UPOZNAJ VELIBORA
Iskustva polaznika

Šta polaznici kažu o nama

Kao neko ko ništa nije znao u ovoj oblasti jer sam po zanimanju master ekonomista i rešio sam da se prekvalifikujem, malo je reći da sam prezadovoljan. Predavanja su odlično koncipirana, tako da imam samo reči hvale. I kada bih mogao ponovo sve ispočetka, bez razmišljanja bih se odlučio za SmartInIt.

Aleskandar Alimpijević

Aleskandar Alimpijević

Master ekonomije

S obzirom na to da mi je sve sem uključivanja računara i ulaska na YouTube bilo špansko selo, plašio sam se kako će mi ići učenje programiranja i da li ću se pronaći u tome. Moj savet – kada mislite da je najteže i da ste sedeli uzaludno nekoliko časova, ne odustajete jer tada kreće samo od sebe.

Davor Darmanović

Davor Darmanović

Išao sam na Napredni SmartInIT kurs. Što se tiče iskustva, ono je skroz pozitivno i imam samo reči hvale. Od prvog do poslednjeg predavanja na kursu sve je bilo regularno i dobro organizovano.

Nebojša Čortan

Nebojša Čortan

Ambiciozni mladi programer

Na kurs u SmartInIT sam krenula na nagovor prijatelja, koji je verovao da će mi se programiranje svideti. Nisam imala nikakvo predznanje kada sam krenula, bukvalno sam počela iz radoznalosti, da vidim kako to funkcioniše.

Milica Milin

Milica Milin

Diplomirani biolog

 

Sertifikati

Po završetku kursa polaznici polažu završni test.
Na ovom kursu možeš da stekneš dve vrste sertifikata. Ukoliko završni test uradiš sa uspehom iznad 50% dobijaš Sertifikat o uspešno završenom kursu Osnove programiranja. Ukoliko ipak ne uspeš da osvojiš više od 50% na završnom testu, dobićeš Sertifikat o uspešno odslušanom kursu Osnove programiranja.

 

Da li znaš da najboljeg polaznika kursa nagrađujemo besplatnim narednim kursom?

Prijavi se na ovaj kurs

 

Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux