Testiranje softvera
250€

Počinje December 3, 2019 10 nedelja
300€ 250€

Osnovne informacije o kursu ● Cena: 250 evra ● Trajanje: 10 nedelja (40 časova) ● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs Osnove programiranja! Kome je namenjen kurs Testiranje softvera? Kurs je namenjen svima koji žele da se bave testiranjem Web aplikacija ili Desktop aplikacija. Prilagođen je početnicima u oblasti manuelnog i automatskog testiranja softvera. Ovaj kurs je odličan…

Osnovne informacije o kursu

● Cena: 250 evra
● Trajanje: 10 nedelja (40 časova)
prijavi se
● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs Osnove programiranja!

Kome je namenjen kurs Testiranje softvera?

Kurs je namenjen svima koji žele da se bave testiranjem Web aplikacija ili Desktop aplikacija. Prilagođen je početnicima u oblasti manuelnog i automatskog testiranja softvera. Ovaj kurs je odličan početak ze one koji žele da se preusmere i oprobaju kao pronalazači bug-ova. Drugim rečima, ovo je kurs koji je namenjen svima koji ne vole kada neki program “baguje” i imaju želju to da promene. Naime, zadatak QA testera je upravo to – da nađe greške i disfunkcionalnosti u aplikaciji i na taj način unapredi njene performanse.

Zašto baš ovaj kurs?

QA tester je jedna od ključnih i veoma važnih uloga u svakom timu u IT svetu. On je u velikoj meri zaslužan za zadovoljstvo klijenta, jer od njega često zavisi kakav će biti kvalitet proizvoda koji se dostavljaju klijentima i krajnjim korisnicima. Upravo zbog toga, QA tester je neophodan član svakog tima.
Tokom ovog kursa, polaznici se upoznaju sa osnovnim terminima testiranja softvera, vrstama testiranja i osnovama programskog jezika Python kroz automatsko testiranje kao i sa bazama podataka.
Neke od tema koje kurs obuhvata su:
● Osnovni koncepti programskih jezika: C#, Python i JavaScript
● Web tehnologije – HTML, JS, CSS, API
● Osnove testiranja softvera
● Serversko, klijentsko i end-to-end testiranje
U toku kursa polaznici dobijaju realnu sliku celokupnog ciklusa razvoja i testiranja softvera i upoznaju se sa modernim alatima i problemima iz prakse, kao i sa osnovnim alatima potrebnim za profesionalni rad u timu.

preuzmi silabus kursa

Koje predznanje Vam je potrebno za kurs Testiranje softvera?

Za ovaj kurs je poželjno, ali ne i neophodno, poznavanje osnova programiranja. Dakle, kurs se može upisati i bez prethodnog znanja iz programiranja.

Sertifikati

Na kursu Testiranje softvera možete da steknete dve vrste sertifikata. Ukoliko završni test uradite sa uspehom iznad 50% dobijate Sertifikat o uspešno završenom kursu Testiranje softvera. Ukoliko ipak ne uspete da osvojite više od 50% na završnom testu, dobićete Sertifikat o uspešno odslušanom kursu Testiranje softvera.

Da li znate da najboljeg polaznika kursa nagrađujemo besplatnim narednim kursom?

Predavači

Aleksandra Jeftić

UPOZNAJTE ALEKSANDRU

Nemanja Tešić

UPOZNAJTE NEMANJU

Tamara Dražić

UPOZNAJTE TAMARU

Dušica Dimić

UPOZNAJTE DUŠICU

Siniša Grujić

UPOZNAJTE SINIŠU

Iskustva polaznika

Kao neko ko ništa nije znao u ovoj oblasti jer sam po zanimanju master ekonomista i rešio sam da se prekvalifikujem, malo je reći da sam prezadovoljan. Predavanja su odlično koncipirana, tako da imam samo reči hvale. I kada bih mogao ponovo sve ispočetka, bez razmišljanja bih se odlučio za SmartInIt.

Aleskandar Alimpijević

Master ekonomije

S obzirom na to da mi je sve sem uključivanja računara i ulaska na YouTube bilo špansko selo, plašio sam se kako će mi ići učenje programiranja i da li ću se pronaći u tome. Moj savet – kada mislite da je najteže i da ste sedeli uzaludno nekoliko časova, ne odustajete jer tada kreće samo od sebe.

Davor Darmanović

Išao sam na Napredni SmartInIT kurs. Što se tiče iskustva, ono je skroz pozitivno i imam samo reči hvale. Od prvog do poslednjeg predavanja na kursu sve je bilo regularno i dobro organizovano.

Nebojša Čortan

Ambiciozni mladi programer

Na kurs u SmartInIT sam krenula na nagovor prijatelja, koji je verovao da će mi se programiranje svideti. Nisam imala nikakvo predznanje kada sam krenula, bukvalno sam počela iz radoznalosti, da vidim kako to funkcioniše.

Milica Milin

Diplomirani biolog

Prijavi se na ovaj kurs

Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux