Testiranje softvera
250€

Počinje December 3, 2019 10 nedelja
300€ 250€

Osnovne informacije o kursu ● Cena: 250 evra ● Trajanje: 10 nedelja (40 časova) ● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs Osnove programiranja! Kome je namenjen kurs Testiranje softvera? Kurs je namenjen svima koji žele da se bave testiranjem Web aplikacija ili Desktop aplikacija. Prilagođen je početnicima u oblasti manuelnog i automatskog testiranja softvera. Ovaj kurs je odličan…

Osnovne informacije o kursu

● Cena: 250 evra
● Trajanje: 10 nedelja (40 časova)
prijavi se
● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs Osnove programiranja!

Kome je namenjen kurs Testiranje softvera?

Kurs je namenjen svima koji žele da se bave testiranjem Web aplikacija ili Desktop aplikacija. Prilagođen je početnicima u oblasti manuelnog i automatskog testiranja softvera. Ovaj kurs je odličan početak ze one koji žele da se preusmere i oprobaju kao pronalazači bug-ova. Drugim rečima, ovo je kurs koji je namenjen svima koji ne vole kada neki program “baguje” i imaju želju to da promene. Naime, zadatak QA testera je upravo to – da nađe greške i disfunkcionalnosti u aplikaciji i na taj način unapredi njene performanse.

Zašto baš ovaj kurs?

QA tester je jedna od ključnih i veoma važnih uloga u svakom timu u IT svetu. On je u velikoj meri zaslužan za zadovoljstvo klijenta, jer od njega često zavisi kakav će biti kvalitet proizvoda koji se dostavljaju klijentima i krajnjim korisnicima. Upravo zbog toga, QA tester je neophodan član svakog tima.
Tokom ovog kursa, polaznici se upoznaju sa osnovnim terminima testiranja softvera, vrstama testiranja i osnovama programskog jezika Python kroz automatsko testiranje kao i sa bazama podataka.
Neke od tema koje kurs obuhvata su:
● Osnovni koncepti programskih jezika: C#, Python i JavaScript
● Web tehnologije – HTML, JS, CSS, API
● Osnove testiranja softvera
● Serversko, klijentsko i end-to-end testiranje
U toku kursa polaznici dobijaju realnu sliku celokupnog ciklusa razvoja i testiranja softvera i upoznaju se sa modernim alatima i problemima iz prakse, kao i sa osnovnim alatima potrebnim za profesionalni rad u timu.

preuzmi silabus kursa

Koje predznanje Vam je potrebno za kurs Testiranje softvera?

Za ovaj kurs je poželjno, ali ne i neophodno, poznavanje osnova programiranja. Dakle, kurs se može upisati i bez prethodnog znanja iz programiranja.

Sertifikati

Na kursu Testiranje softvera možete da steknete dve vrste sertifikata. Ukoliko završni test uradite sa uspehom iznad 50% dobijate Sertifikat o uspešno završenom kursu Testiranje softvera. Ukoliko ipak ne uspete da osvojite više od 50% na završnom testu, dobićete Sertifikat o uspešno odslušanom kursu Testiranje softvera.

Da li znate da najboljeg polaznika kursa nagrađujemo besplatnim narednim kursom?

Predavači

Aleksandra Jeftić

UPOZNAJTE ALEKSANDRU

Zorana Zarić

UPOZNAJTE ZORANU

Dušan Bogdanović

Upoznajte Dušana

Filip Grbić

UPOZNAJTE FILIPA

Jelena Popov

UPOZNAJTE JELENU

Iskustva polaznika

Za kurs Osnove programiranja  sam saznala od ljudi koji su ranije pohadjali ovaj kurs. Rado bih preporučila ovaj kurs zato što je koncipiran tako da podstiče na redovan rad i učenje, što mislim da je jako važno za nekoga ko se prvi put sreće sa ovom materijom. Naš predavač je bio veoma posvećen poslu i uspešno preneo svoju ljubav prema programiranju na učesnike kursa. Svima koje žele da započnu karijeru programera preporučujem ovaj kurs jer daje obimno znanje za početnike, koje je stabilna i čvrsta osnova za dalje usavršavanje i napredovanje u ovoj oblasti.

Isidora Brašančević

Dolazim iz sveta medicine.  Upisala sam kurs Manuelnog testiranja softvera kako bih se upoznala s osnovama testiranja. Za mene je to bio izlazak iz zone komfora ali sam ipak rešila da dam sebi šansu. Kako su nedelje prolazile, materija mi se sve više dopala. Upravo zato, upisala sam i naredni kurs. Predavanja su lepo organizovana, predavač uvek dostupan za sva pitanja i nedoumice.

Kristina Ristić

Odlučio sam se prvo za Manuelno testiranje jer sam hteo da započnem od nečeg jednostavnijeg, pa kad završio kurs Manuelno testiranje odlučio sam se i za Automatsko testiranje, koje je delovalo čak i zanimljivije od Manuelnog. Definitivno me je privuklo to što postoji nekoliko različitih načina da se testira, za neke delove određene mogu i da napišem kod pa da on testira neki deo bez ikakvog mog prisustva. Zanimljivo mi je bilo okretati software naopačke i traziti moguce propuste i greške.

Vuk Stanišić

Kurs Manuelno testiranje softvera upisao sam iz radoznalosti, bez velikih očekivanja. Od početka nastave, posebno me je motivisala posvećenost predavača tokom časova, ali i van njih. Objektivnost, susretljivost i strpljenje potvrdili su profesionalnost i podstakli me da nastavim sa učenjem automatskog testiranja softvera.

Dušan Erić

Prijavi se na ovaj kurs

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux