021 422 022
066 422 022
office@smartinit.net

Upoznaj Nebojšu!

Ambiciozni mladi programer!

Išao sam na Napredni SmartInIT link ka naprednom kursu kurs. Što se tiče iskustva, ono je skroz pozitivno i imam samo reči hvale. Od prvog do poslednjeg predavanja na kursu sve je bilo regularno i dobro organizovano. Predavanja nisu bila dugačka a opet sam stigao da većinu toga naučim za vreme nastave. Lekcije su bile veoma pažljivo isplanirane i prilagođene za početnike, domaći zadaci su bili redovni i korisni za rad, a na primerima su mogle mnoge stvari da se nauče i da se izvežba kod. Predavač je bio maksimalno posvećen nama učenicima, odgovarao nam je na svako pitanje i dilemu i trudio se da nam što više pomogne u radu i učenju. Što se tiče grupe, svi smo bili složni i spremni za saradnju. Pored samih lekcija, naučili smo mnogo toga, najpre kako da efikasno dođemo do rešenja kada naiđemo na probleme u radu i pisanju koda. Nakon kursa sam dobio priliku od PanonIt-a da pohađam šestomesečnu praksu iz Android, Web i ASP.NET programiranja link ka web asp.net kursu. Malo je reći da sam oduševljen s obzirom na to da mi se ambicije ostvaruju. Kada bih birao opet, ponovo bih odabrao SmartInIT!

Upoznaj Milicu!

Diplomirani biolog i priča o tome kako se zaljubila u programiranje

Na kurs u SmartInIT sam krenula na nagovor prijatelja, koji je verovao da će mi se programiranje svideti. Nisam imala nikakvo predznanje kada sam krenula, bukvalno sam počela iz radoznalosti, da vidim kako to funkcioniše. Moj početni nivo znanja je bio i osnovni razlog što mi se kurs Osnova programiranja link ka Osnove programiranja svideo, osmišljen je tako da čak i osoba koja je završila biologiju može da uđe u svet programiranja. Prijatelj je, na kraju, ipak bio u pravu, pronašla sam se u rešavanju zadataka i kreiranju aplikacija, tako da uz mnogo učenja i završena dva kursa, sam primljena u PanonIT na praksu.

Upoznaj Mihajla!

Doktorant na biologiji

Pre oko godinu dana sam rešio da želim da se bavim testiranjem i za početak sam položio ISTQB test, koji mi je dao dosta teoretskog znanja o procesu testiranja, ali o testiranju u praksi nisam znao mnogo. Posećivao sam konferencije na kojima je glavna tema bilo testiranje, što mi je pružilo širu sliku o tome koje tehnologije moram da savladam da bih našao posao u ovoj grani IT industrije. Na društvenim mrežama sam video reklamu za SmartInIT kurseve, pregledao sajt, i u kratkom roku rešio da upišem kurs testiranja, dan pre njegovog početka. Prostorije, kao i kolektiv SmartInIt škole su izuzetno prijatni, tako da sam sa zadovoljstvom pohađao časove. Na predavanjima vlada radna atmosfera u kojoj svako od polaznika ima slobodu da pita bilo šta vezano za temu koja se obrađuje. Profesor Velibor Pjevalica link ka Velibor Pjevalica zaslužuje sve pohvale za koncepciju svojih predavanja, u sat i po vremena predaje teoriju, potom nam prezentuje primere koda i na kraju daje domaće zadatke u kojima leži ključ uspeha. Tako zaintrigiran ovim predavanjima, po dolasku kući nije mi bilo teško da se motivišem, radim domaće zadatke i na taj način najviše napredujem. Između polaznika kursa vlada kolegijalnost, u bilo kom ternutku mogao sam i kolege da konsultujem oko nedoumica ukoliko ih je bilo. SmartInIt nije samo škola u kojoj se dobija sertifikat o pohađanju iste, već je koncipirana kao sistem u kome pojedinac radi, napreduje i biva nagrađen za svoj napredak kroz mogućnost prakse ili posla na tržištu.

Upoznaj Marka!

Od samoukog programera do uspešnog SmartInIT polaznika

U periodu kada sam se najviše interesovao za učenje programiranja moji počeci upoznavanja i učenja programskih jezika bili su samostalni uz određenu literaturu i online tutorijale. Istraživao sam razne kurseve i na preporuku poznanice odlučio sam se za kurs SmartInIt. Već prvi utisak je bio veoma pozitivan zahvaljujući organizaciji predavanja koja su bila prilagođena zaposlenim osobama kao i odličnom predavaču koji ima tu sposobnost da na pravi način prenese znanje i zainteresuje polaznike da aktivno učestvuju. Predavač nam je uvek bio na raspolaganju za eventualna pitanja ili nedoumice prilikom rada kod kuće i smatram da je to veoma važna činjenica koju treba uzeti u obzir prilikom odabira škole u kojoj ćete pohađati kurs. Kurs je odlično koncipiran jer se svake nedelje na testovima vrši provera znanja. Na taj način se polaznik motiviše da uči kod kuće i pruži svoj maksimum svake nedelje što olakšava pripremu za završni test. Jedan od glavnih benefita dobrog kursa kao što je SmartInIt jeste da uz veliki trud i dobre rezultate slede nagrade u vidu mogućnosti dobijanja prakse a kasnije i zaposlenja, što je, verujem, svima koji ozbiljno žele da se bave ovim poslom najbolja motivacija. Dok pišem svoje iskustvo želim da napomenem da se nalazim na šestomesečnoj praksi u PanonIT-u link ka panonitu gde radimo na zanimljivim projektima sa posvećenim mentorima i ne sumnjam da ću jos mnogo naučiti.

Upoznaj Davora!

Od potpunog početnika do pravog programera

S obzirom na to da mi je sve sem uključivanja računara i ulaska na Youtube bilo špansko selo, plašio sam se kako će mi ići učenje programiranja i da li ću se pronaći u tome. Tako je i bilo na početku, pitao sam se zašto ljudi komplikuju, 2000 godina smo živeli bez ovoga. I onda kada pomislite da je sve uzaludno, krenu kockice da se slažu, stvari postaju mnogo jasnije i jednostavnije… Tako da moj savet vam je, da kada mislite da je najteže i da ste sedeli uzaludno nekoliko časova, ne odustajete jer tada kreće samo od sebe.

Upoznaj Aleksandra!

Od mastera ekonomije do full-stack programera i softver testera

Kao neko ko ništa nije znao u ovoj oblasti jer sam po zanimanju master ekonomista i rešio sam da se prekvalifikujem, malo je reći da sam prezadovoljan. Način na koji profesor Pjevalica link ka stranici Velibor Pjevalica predaje i približi gradivo učenicima je fantastičan. Imao sam tu sreću da mi profesor predaje na sva tri kursa koja sam do sada završio. Počevši od Osnova programiranja link ka Osnove programiranja, gde smo za 10 nedelja koliko traje kurs, postavili da kažem „kostur“ kako sve to funkcioniše, da bi na Naprednom kursu link ka naprednom kursu, taj kostur dobio jednu formu, celinu ali opet dovoljnu da možemo pohađati kurseve iz Web programiranja link ka veb programiranje asp.net mvc kursu. Na kursu iz Testiranja Softvera link ka testiranje softvera, uz svakodnevan rad, domaće zadatke, testiranja svake nedelje, primere i sugestije profesora, završni test na sva tri kursa je bio rutinska stvar. Moja očekivanja kada sam upisao SmartInIt školu bila su skromna, a sada su premašena. Znanje koje sam stekao, siguran sam da ću upotpuniti na naredna dva kursa koja planiram da završim na ASP.NET link ka asp.net mvc kursu i frontend kursu link ka frontend kursu, da zaokružim celinu za full stack developera. Pošto sam radoholik po prirodi, gradiva mi nije nikad dosta, pa bih voleo da su predavanja bila duža, jer je ovo neiscrpna oblast. Predavanja su odlično koncipirana, tako da imam samo reči hvale. Veoma sam uzbuđen jer sada krećem na kurs ASP.NET, svako ko se dovumi da rešii da se prekvalifikuje, toplo bih preporučio SmartInIT školu. I kada bih mogao ponovo sve ispočetka, bez razmišljanja bih se odlučio za SmartInIt.

Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux