Nemanja Tešić

UPOZNAJTE NEMANJU

Nemanja Tešić rođen je 1991. godine u Zrenjaninu, gde je završio Zrenjaninsku Gimnaziju na prirodno - matematičkom smeru. Svoje interesovanje za računarima pokazuje još u osnovnoj školi, kada učestvuje na raznim takmičenjima iz oblasti informatike, na kojima ostvaruje izuzetne rezultate. Nakon završene srednje škole upisuje Tehnički Fakultet „Mihajlo Pupin“. Tokom studija učestvuje u programu studenata tutora, kao i na brojnim međunarodnim konferencijama.
Objavljuje nekoliko radova, kao što su „Methodological Approach to Software Developing Process“, International conference on Applied Internet and Information Technologies, kao i „Historical Development of E-Learning Through Distance Learning“, International conference on Information Technology and Development of Education. Završava master studije na istom fakultetu sa zvanjem Master inženjer informacionih tehnologija. Uporedo sa tehničkim fakultetom završava Ekonomski fakultet i dobija zvanje Diplomirani ekonomista. Poslovnu karijeru započinje u banci, gde se ne pronalazi, pa svoju karijeru usmerava u pravcu IT industrije.
Zapošljava se u kompaniji „PanonIT“ 2016. godine, u kojoj prolazi obuku i započinje rad na projektima Android aplikacija. Godine 2017. kao outsource C# .NET developer započinje rad u kompaniji „Schneider Electric DMS“ u kojoj i dalje radi na međunarodnim projektima. 2018. godine postaje predavač na SmartInIT kursu programiranja iz oblasti „Osnove programiranja“ i „Napredno programiranje“. Pored programiranja, Nemanja se godinama profesionalno bavi stock fotografijom, kao i nightlife fotografijom.

Od Nemanje možete da naučite

Call Now Button
Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux