021 422 022
066 422 022
office@smartinit.net

SmartInIT prepoznaje i nagrađuje najbolje polaznike, a oni koji se posebno istaknu dobijaju mogućnost da pohađanju praksu i kao i mogućnost zaposlenja.

Ko može da konkuriše za praksu/posao?

Kako bi osoba dobila mogućnost da pohađa praksu ili mogućnost zaposlenja, potrebno je da ima određeni nivo znanja. To znači da, ukoliko te zanima razvoj koda, moraš uspešno da položiš završni test na kursu iz Naprednog programiranja. Ipak, mi ti savetujemo da nakon kursa iz Naprednog programiranja upišeš i kurs iz Web programiranja i još više proširiš svoje znanje i razviješ veštine koje su neophodne za samostalan rad. Po završetku ovog kursa postoje i veće šanse za pohađanje prakse i za zaposlenje.

Kako izgleda selekcija za praksu/zaposlenje?

Kada uspešno položiš završni test na kursu iz Naprednog programiranja, možeš da nam pošalješ svoj CV kako bismo te uneli u našu bazu podataka. Kada se ukaže mogućnost za praksu ili zaposlenje neko iz naše škole će te obavestiti o tome.

Prvi krug selekcije se vrši na osnovu definisanih kriterijuma koji mogu biti različiti u zavisnosti od trenutnih potreba i plana, na osnovu rezultata koji su ostvareni na završnom testu ali i na osnovu ukupnog zalaganja tokom kursa (naši predavači nam često pomognu u procesu selekcije).

Ako zadovoljiš kriterijume u prvom krugu selekcije, onda te pozivamo na inicijalno testiranje koje predstavlja drugi krug selekcije. Više informacija o samim testovima ćeš dobiti u mejlu.

Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux