Počinje September 23, 2019 10 nedelja
250€

Osnovne informacije o kursu ● Cena: 250 evra ● Trajanje: 10 nedelja (40 časova) ● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs iz Web programiranja! Kome je namenjen kurs Napredno programiranje? Ovaj kurs je namenjen osobama koje su se već susretale sa programiranjem i poznaju osnove programiranja i imaju želju da se unapređuju učeći objektno orijentisano programiranje. U IT…

Osnovne informacije o kursu

● Cena: 250 evra
● Trajanje: 10 nedelja (40 časova)

prijavi se

● Najbolji polaznik dobija mogućnost da besplatno pohađa kurs iz Web programiranja!

Kome je namenjen kurs Napredno programiranje?

Ovaj kurs je namenjen osobama koje su se već susretale sa programiranjem i poznaju osnove programiranja i imaju želju da se unapređuju učeći objektno orijentisano programiranje.
U IT svetu važno je da programer bude fleksibilan. To “fleksibilan” znači da programer može lako da se prebaci sa tehnologije na tehnologiju i da lako i u kratkom roku nauči novi programski jezik. Da bi jedan programer bio fleksibilan u tom smislu, mora da ima dobre temelje. Osnovni temelji se grade učeći koncepte koje smo mi spojili u jedan kurs Osnove programiranja. Kada se usvoji to znanje, stiče se pojam o tome kako funkcioniše programiranje i programerska logika, a nakon toga, na ovom kursu iz Naprednog programiranja osoba postaje fleksibilna. Ovo je kurs posle kog, kako mi to volimo da kažemo, “možete da budete ono što želite”. Nakon njega polaznik može da se usmeri na Web programiranje frontend aplikacija, na Web programiranja backend aplikacije, ili na Machine Learning. Suština je da nakon uspešno završenog kursa svako ima mogućnost da bira svoj put.

Zašto baš ovaj kurs?

Kurs Napredno programiranje uvodi polaznike u svet objektno orijentisanog načina razmišljanja. Kao rezultat razumevanja objektno orijentisanih principa, polaznici ovladavaju veštinama ignorisanja irelevantnih detalja u kompleksnom okruženju, što omogućava izolovanje jednostavnog, apstraktnog modela realnog sveta i razvijanje konkretnih softverskih rešenja koja se mogu iskoristiti u svakodnevnom životu. Tokom kursa, sposobnost rešavanja različitih programerskih problema probuđuje dalju radoznalost kod polaznika i otkriva im nove tajne koje pruža objektno orijentisan način razmišljanja. Tokom celog kursa implementiraće se različite vrste desktop aplikacija, desktop igrica, kao i neka rešenja sa kompleksnijom arhitekturom.

Šta ćeš naučiti na ovom kursu?

Kurs osposobljava polaznike za pravljenje Desktop aplikacija troslojne arhitekture. U najmanju ruku polaznici imaju priliku da implementiraju jednostavna softverska rešenja koja bi pomagla njima ili njihovim najbližim u svakodnevnim izazovima. U toku kursa iz Naprednog programiranja, kroz C# programski jezik, polaznici se upoznaju sa osnovnim konceptima Objektno orijentisanog programiranja (OOP) kao i sa standardnim bibliotekama .NET framework-a kroz razvoj praktičnih konzolnih i Windows Forms aplikacija radi boljeg usvajanja znanja.

Koje predznanje ti je potrebno za ovaj kurs?

Kako bi se osoba upustila u objektno orijentisan način razmišljanja i programiranja, potrebna je isključivo volja i želja za dokazivanjem, prvenstveno sebi. Ukoliko osoba poseduje bazična znanja iz oblasti programiranja, onda je već u velikoj prednosti. Za ovaj kurs potrebno je da poznavati koncepte i lekcije koje obuhvata kurs Osnove programiranja.

U cilju što boljeg savladavanja gradiva, pre početka kursa radi se evaluacija polaznika kroz ulazni test iz osnova programiranja. Ulazni test je potpuno besplatan i može se raditi bilo kada, a termin se može zakazati putem mejla i telefona. Ukoliko polaznik ne zadovolji kriterijume može upisati kurs Osnove programiranja.

Predavači

Aleksandra Jeftić

UPOZNAJ ALEKSANDRU

Nemanja Tešić

UPOZNAJ NEMANJU

dr Velibor Pjevalica

UPOZNAJ VELIBORA
Iskustva polaznika

Šta polaznici kažu o nama

Kao neko ko ništa nije znao u ovoj oblasti jer sam po zanimanju master ekonomista i rešio sam da se prekvalifikujem, malo je reći da sam prezadovoljan. Predavanja su odlično koncipirana, tako da imam samo reči hvale. I kada bih mogao ponovo sve ispočetka, bez razmišljanja bih se odlučio za SmartInIt.

Aleskandar Alimpijević

Aleskandar Alimpijević

Master ekonomije

S obzirom na to da mi je sve sem uključivanja računara i ulaska na YouTube bilo špansko selo, plašio sam se kako će mi ići učenje programiranja i da li ću se pronaći u tome. Moj savet – kada mislite da je najteže i da ste sedeli uzaludno nekoliko časova, ne odustajete jer tada kreće samo od sebe.

Davor Darmanović

Davor Darmanović

Išao sam na Napredni SmartInIT kurs. Što se tiče iskustva, ono je skroz pozitivno i imam samo reči hvale. Od prvog do poslednjeg predavanja na kursu sve je bilo regularno i dobro organizovano.

Nebojša Čortan

Nebojša Čortan

Ambiciozni mladi programer

Na kurs u SmartInIT sam krenula na nagovor prijatelja, koji je verovao da će mi se programiranje svideti. Nisam imala nikakvo predznanje kada sam krenula, bukvalno sam počela iz radoznalosti, da vidim kako to funkcioniše.

Milica Milin

Milica Milin

Diplomirani biolog

Sertifikati

Po završetku kursa polaznici polažu završni test.
Na ovom kursu možeš da stekneš dve vrste sertifikata. Ukoliko završni test uradiš sa uspehom iznad 50% dobijaš Sertifikat o uspešno završenom kursu Napredno programiranje. Ukoliko ipak ne uspeš da osvojiš više od 50% na završnom testu, dobićeš Sertifikat o uspešno odslušanom kursu Napredno programiranje.

 

Da li znaš da te, ako si najbolji polaznik kursa, nagrađujemo besplatnim kursom Web programiranje – Frontend ili Web programiranje – ASP.NET MVC (po tvojoj želji)?

Prijavi se za ovaj kurs

Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux