Počinje October 18, 2019 4 nedelje
250€

Osnovne informacije o kursu ● Cena: 250 evra ● Trajanje: 4 nedelja (16 časova) Kome je namenjen ovaj kurs? Kurs je namenjen onima koji žele da podignu svoj nivo znanja o testiranju softvera na viši nivo i da za to budu sertifikovani, i na taj način unaprede svoju postojeću poziciju u firmi ili povećaju svoje šanse za zaposlenje. Zašto baš…

Osnovne informacije o kursu

● Cena: 250 evra
● Trajanje: 4 nedelja (16 časova)

prijavi se

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs je namenjen onima koji žele da podignu svoj nivo znanja o testiranju softvera na viši nivo i da za to budu sertifikovani, i na taj način unaprede svoju postojeću poziciju u firmi ili povećaju svoje šanse za zaposlenje.

Zašto baš ovaj kurs?

Ovaj kurs je priprema za polaganje ISTQB – Foundation Level ispita. Polaznici se upoznaju sa terminologijom koja se koristi u testiranju softvera kao i sa samim procesom testiranja, od početka te aktivnosti do kraja dostavljanja proizvoda zainteresovanom klijentu. Nakon svakog bloka časova vrši se provera znanja, kako bi se kandidati što bolje pripremili za polaganje finalnog ISTQB ispita. Sami testovi su na engleskom jeziku, obzirom da se na tom jeziku polaže i ISTQB ispit. Zahvaljujući tome, polaznici se tokom kursa upoznaju sa stručnim terminima na egleskom jeziku.

preuzmi silabus kursa

Koje predznanje ti je potrebno za ovaj kurs?

Za praćenje predavanja na ovom kursu neophodno je poznavanje engleskog jezika kao i poznavanje osnovnih koncepata softver testiranja.

Predavači

Aleksandra Jeftić

UPOZNAJ ALEKSANDRU

Nemanja Tešić

UPOZNAJ NEMANJU

dr Velibor Pjevalica

UPOZNAJ VELIBORA
Iskustva polaznika

Šta polaznici kažu o nama

Kao neko ko ništa nije znao u ovoj oblasti jer sam po zanimanju master ekonomista i rešio sam da se prekvalifikujem, malo je reći da sam prezadovoljan. Predavanja su odlično koncipirana, tako da imam samo reči hvale. I kada bih mogao ponovo sve ispočetka, bez razmišljanja bih se odlučio za SmartInIt.

Aleskandar Alimpijević

Aleskandar Alimpijević

Master ekonomije

S obzirom na to da mi je sve sem uključivanja računara i ulaska na YouTube bilo špansko selo, plašio sam se kako će mi ići učenje programiranja i da li ću se pronaći u tome. Moj savet – kada mislite da je najteže i da ste sedeli uzaludno nekoliko časova, ne odustajete jer tada kreće samo od sebe.

Davor Darmanović

Davor Darmanović

Išao sam na Napredni SmartInIT kurs. Što se tiče iskustva, ono je skroz pozitivno i imam samo reči hvale. Od prvog do poslednjeg predavanja na kursu sve je bilo regularno i dobro organizovano.

Nebojša Čortan

Nebojša Čortan

Ambiciozni mladi programer

Na kurs u SmartInIT sam krenula na nagovor prijatelja, koji je verovao da će mi se programiranje svideti. Nisam imala nikakvo predznanje kada sam krenula, bukvalno sam počela iz radoznalosti, da vidim kako to funkcioniše.

Milica Milin

Milica Milin

Diplomirani biolog

 

Sertifikati

Po završetku kursa polaznici polažu završni test.
Na ovom kursu možeš da stekneš dve vrste sertifikata. Ukoliko završni test uradiš sa uspehom iznad 50% dobijaš Sertifikat o uspešno završenom kursu Testiranje softvera. Ukoliko ipak ne uspeš da osvojiš više od 50% na završnom testu, dobićeš Sertifikat o uspešno odslušanom kursu Testiranje softvera.

Takođe, nakon završenog kursa postoji mogućnost za direktno polaganje ispita i za ISTQB sertifikat.

 

Da li znaš da najboljeg polaznika kursa nagrađujemo besplatnim narednim kursom?

Prijavi se na ovaj kurs

 

Želiš da primaš informacije o kursevima, popustima i dešavanjima u IT svetu?
Prijavi se na naš Newsletter!
Hvala za prijavu na naš Newsletter!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux